Hermans Hermits

HERMAN'S HERMITS (UK)

"Det er aldrig sket før, at vi har samme bands to år i træk - nu er det altså 3 år i træk med Hermans Hermits. Forrygende shows."

Hjallerup Musikforening


Rejs gennem tiden og oplev Herman's Hermits, der stadig er "going strong" fra 60'erne og hele vejen op til det nye årtusinde. Siden deres spæde begyndelse i Manchester i april 1964 har Hermans Hermits leveret 23 hit-singler, 10 album, 3 portrætprogrammer og en overflod af tv-shows og verdensomspændende koncertturneer. Deres pladesalg har nået utrolige 60 millioner eksemplarer.


Herman's Hermits formår at tiltale publikum bredt og vidt. Både de voksne, der mindes 60'erne, og de nye fans, der hopper med på den fortsatte bølge. Der er garanti for en fuldendt oplevelse for alle. Herman's Hermits leverer en showoplevelse i absolut verdensklasse med en energisk og dynamisk scenepræstation og en solid musikalsk dygtighed, hvor de "Golden Oldies" stadig udgør en væsentlig del af showet. Hvem kan modstå trangen til at synge med på de nostalgiske numre som "No Milk Today" og "Mrs. Brown You've Got A Lovely Daughter"?


Lad os præsentere medlemmerne i bandet:
- Keyboards og vokal: Tony Hancox
- Guitar og vokal: John Summerton
- Bas og hovedvokal: Jamie Thurston
- Trommer og vokal: Barry Whitwam


Herman's Hermits er mere levende og kraftfulde end nogensinde før, og deres musik og scenepresence formår stadig at forbinde generationer og bringe glæden fra 60'erne og deres efterfølgende årtier til live på scenen.