John Braad

John Braad

EN REJSE IND I DET UKENDTE med
JOHN BRAAD

Siden 1994 har John Braad været den betroede rådgiver bag brevkassen "John ser alt" i det populære ugeblad Hjemmet. Gennem årene har han besvaret utallige breve, der spænder over et vidt spektrum af emner. John Braad er ikke kun synsk, men han har også været en kærkommen guide for utallige mennesker som privat klient siden begyndelsen af 1990'erne.


I hans inspirerende foredrag tager John Braad sit publikum med på en dybdegående rejse ind i en verden præget af clairvoyance og synsk indsigt. Med en fængslende, humoristisk og hyggelig fortællestil åbner han op om de mange års erfaringer, han har opnået inden for dette fascinerende felt. Publikum inviteres til at opleve hans liv med synske evner på nært hold.


I løbet af foredraget får tilhørerne mulighed for at stille spørgsmål om deres eget liv, og John Braad vil med sin unikke indsigt vejlede dem med hans synske evner. Det bliver en enestående mulighed for at engagere sig i en autentisk og gribende fortælling om clairvoyance og opdage de skjulte dimensioner af vores tilværelse.