ABBAcz

ABBAcz (CZ)


“Alt er så professionelt gennemført og tæt på originalerne, at man helt glemmer at der “kun” er tale om en kopi. Og når udsigterne til at få de ægte Agneta, Benny, Bjørn og Anni-Frid til at samles igen er så små - måske slet ikke eksisterende – så er ABBAcz helt sikkert en værdig erstatning som jeg kun kan give min største anbefaling.“


Vostrup Musikhus, Henrik Laurvig, Bookingansv.


ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale ABBA.


Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, - og dog….


Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”ABBAcz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.


Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden ABBA formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger i ABBAcz. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, - og danse, når ABBAcz indtager scenen.