ABBAcz

ABBAcz (CZ)


“Alt er så professionelt gennemført og tæt på originalerne, at man helt glemmer at der “kun” er tale om en kopi. Og når udsigterne til at få de ægte Agneta, Benny, Bjørn og Anni-Frid til at samles igen er så små - måske slet ikke eksisterende – så er ABBAcz helt sikkert en værdig erstatning som jeg kun kan give min største anbefaling.“


Vostrup Musikhus, Henrik Laurvig, Bookingansv.


Træd ind i universet af en af popmusikkens mest ikoniske bands gennem tiderne – ABBA. Deres tidløse pophits har formået at fortrylle generationer over hele kloden i årtierne, og den magiske musik strømmede ud af Björn og Bennys kreative sind i løbet af 70'erne og 80'erne. Mange har længtes efter at opleve det originale ABBA live på scenen endnu engang.


Selvom Björn Ulvaeus for længst har fastslået, at en sådan genforening ikke kommer til at ske, så er der stadig en mulighed for at opleve den autentiske ABBA-oplevelse – på en ganske overraskende måde.


I hjertet af Tjekkiet har et bemærkelsesværdigt hyldestband længe stået frem: "ABBAcz". Med base i Prag har dette band formået at hæve sig over mængden af hyldestbands og tage verden med storm. Deres optræden er ikke til at tage fejl af – den når helt op på det øverste niveau. Klædt i originale dragter og med perfekt koreografi leverer bandet et 100% live show, hvor der ikke er nogen former for hjælpemidler som maskiner eller playback.


På scenen står hele otte energiske artister. Udover de klassiske ABBA-medlemmer inkluderer ABBAcz også en bassist, en trommeslager og to korvokalister. Dette show er intet mindre end verdensklasse, og her kan du både lytte, synge med og lade dig rive med af rytmerne, når ABBAcz indtager scenen.


Lad ABBAcz tage dig med på en uforglemmelig musikalsk rejse, der fejrer arven efter et legendarisk band og genopliver den fængslende følelse af ægte ABBA-magi.