Blondied (UK)

BLONDIED - En hyldest til Blondie (UK)

"Hun ligner mere Deborah end Deborah, uhyggeligt!"
Chris Stein (Blondie)


"Blondied er det bedste Blondie-tribute-band, jeg nogensinde har set, og jeg har haft fornøjelsen af at arbejde med dem for nylig, de er virkelig et hyldestshow i topklasse."

Les McKeown (Bay City Rollers)


Træd ind i universet af Storbritanniens førende Blondie/Debbie Harry hyldestband med den talentfulde Michelle Hendriks i spidsen.


For 15 år siden blev Blondied dannet som et resultat af forsanger Michelle Hendriks' optræden på ITV's 'Stars and Their Doubles' show. Hendes enestående fortolkning af 'Sunday Girl' og hendes forbløffende lighed med Debbie Harry skabte en sådan interesse, at bookingagenter og spillesteder ikke kunne ignorere det. Dette blev begyndelsen på et fantastisk eventyr – dannelse af et Blondie tribute-band for at opfylde den stærke efterspørgsel.


Blondied's bandmedlemmer har rejst verden rundt og optrådt i lande som Tyskland, Danmark, Canada, Dubai, Rusland og Japan.


Blondie's appel er tidløs og spænder over både 70'erne og 80'erne. Dette gør Blondied til det perfekte valg for alle aldre og enhver begivenhed.


Bandet har prydet scenen på prestigefyldte festivaler, inklusive den massive Spa Tribute Festival i Belgien, hvor de underholdt en publikumsskare på over 15.000. Ikke nok med det, de havde også den ære at optræde ved Silverstone Grand Prix F1 sidste løbsdag, efter-show-festen, hvor et publikum på hele 25.000 mennesker toppede stemningen.


Michelle, udover at ligne Debbie Harry på en skræmmende præcis måde, har også evnen til at efterligne Debbie's ikoniske stemme perfekt under hendes optræden. Showet inkluderer adskillige kostumeskift, hvoraf nogle er inspireret af Debbie Harry's originale tøjvalg. Michelle's bevægelser og udtryk er en nøjagtig kopi og tager publikum tilbage til slutningen af 70'erne og starten af 80'erne, da Blondie først brød igennem.


Blondied's sætliste indeholder en lang række af Blondie's hits, der spænder fra klassikere som 'Heart of Glass' og 'Hanging on the Telephone' til deres senere værker som 'Maria', 'No Exit', 'The Panic of Girls', og 'Pollinator'. Endda nogle af Debbie Harry's solohits som 'I Want That Man' er inkluderet.


Målet med Blondied er at genskabe Debbie Harry og Blondie's lyd samt at genoplive bandets spænding, energi og styrke på scenen, til glæde for både nye og gamle fans. Showet indeholder hele Blondie's hitkatalog og mere, fra deres intense tidlige udgivelser til den glatte pop/rock, der har kendetegnet Blondie i det 21. århundrede.