Projekter

AKTUELLE KUNSTNERE


Alle vores kunstnere i kataloget er aktuelle, men lad os fremhæve disse i dag, og husk; at vi altid er klar til booke alle andre tilgængelige kunstnere i verden.

ABBAcz er koncert aktuelle hele året

AKTUELLE KUNSTNERE


I øjeblikket vil jeg gerne fremhæve disse kunstnere som har mit fokus.

ABBAcz (CZ)


  • Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.

Western Girls (CZ)


  • WESTERN GIRLS består af fire skønne musikalske kvinder: Zuzana, Lucie, Linda og Wendy, alle med en fortid i det populære tjekkiske band; Country Sisters.TV


Stig Ulrichsen Entertainment har også sine egne produktionsselskaber, hvor vi leverer underholdning til de største tv-kanaler i Danmark, samt til streamingtjenester. Endnu en fordel ved at have samarbejde med Stig Ulrichsen.

Tv-serien "Schackenborg" er produceret i 8 afsnit til TV Syd, og den er sendt på alle TV2 regioner.


  • Schackenborg Slot har fået ny direktør. I otte afsnit følger vi Trine Jepsen og hendes arbejde med at gøre Schackenborg Slot til det sønderjyske samlingspunkt.

  • KLIK og se tv-serien på TV Syd

Portrætprogram om Per Pallesen fortalt af ham selv og dem der kender ham bedst. Udsendelsen blev solgt til DR. FOREDRAG


Vi har god kontakt til langt de fleste af landets populære foredragsholdere.

John Braad er måske mest kendt for sin brevkasse i "Hjemmet", der siden 1994 har heddet "John ser alt"


Men John Braad er også en meget populær foredragsholder der altid samler fulde huse, når han fortæller om sit liv og det at være synsk.


Vi har haft solorepræsentation på Johns foredrag siden 1994.

Stig Ulrichsen er en af landets travleste og populæreste foredragsholdere, og med hele ti foredrag at vælge imellem, nogle koncertforedrag kombineret med band, så er der nok at vælge imellem.