Rådgivning

RÅDGIVNING

Du kan få min rådgivning indenfor følgende områder:


Skab din egen vej til succes med Stig Ulrichsen ved din side. Vores tjenester spænder bredt og er skræddersyet til at hjælpe dig med at nå dine mål og realisere dine drømme.


**Karriereplanlægning:**


Tøv ikke med at tage styringen over din karriere. Sammen analyserer vi dine styrker, svagheder og vigtigst af alt dine ønsker og drømme for fremtiden. Vi udarbejder en målrettet plan for de kommende år, og jeg er ved din side hele vejen, for at sikre, at du når dine mål.


**Promotion:**


Ønsker du større synlighed og en mere effektiv promovering? Jeg formidler din historie, vinkler den til medierne og sørger for, at den når ud til den rette målgruppe. Uanset om det drejer sig om en enkelt begivenhed eller en omfattende plan over flere år, er jeg her for at hjælpe dig med at få den opmærksomhed, du fortjener.


*"Stig Ulrichsen er Danmarks dygtigste promotion manager!"* - Niels Wenkens, personlig manager for Victor Borge & Linje 3.


*"Jeg har aldrig oplevet noget lignende, takket være din enestående indsats. Tak for dit fine arbejde."* - Bent Fabricius-Bjerre


*"Danmarks absolut bedste PR-mand, punktum!"* - Henrik Knudsen, Memphis Mansion Randers


**TV, Film og Musikvideoer:**


Lad mig hjælpe dig med at bringe dine kreative visioner til livs. Fra musikvideoer til portrætprogrammer og filmproduktioner, jeg er her for at sikre, at dit projekt når nye højder. Med min erfaring i bagagen hjælper jeg med alt fra casting til produktion, så du kan præsentere din historie på en engagerende og professionel måde.


*"I think your interview is one of the best, I have ever done and it came out so classy and everyone has just loved it!"* - Mindi Miller, Amerikansk skuespillerinde


**Bestyrelsesopgaver og Virksomhedsboost:**


Hvis du søger en visionær og nytænkende tilgang til bestyrelsesarbejde eller ønsker at optimere din virksomhed, står jeg til din rådighed. Med mere end 20 års erfaring i bestyrelsesarbejde inden for forskellige brancher, kan jeg tilbyde værdifulde perspektiver og strategier. Som konsulent kan jeg gennemgå mulighederne og udarbejde en plan, der sikrer et boost og en fremtidig succes for din virksomhed.


*"Den bedste bestyrelsesformand som vi nogensinde har haft, kun få tænker som Stig Ulrichsen ud ad boksen. Min varmeste anbefaling!"* - Henrik Knudsen, Memphis Mansion Randers


*"God arbejdsom og nytænkende bestyrelsesformand, der selv under Covid-19 krisen holdt hoved koldt og var en fantastisk sparringspartner."* - Michael Dan Pedersen, reDesignhome A/S


Med Stig Ulrichsen ved din side kan du forvente en strategisk og passioneret partner, der er dedikeret til din succes. Uanset om det er musik, medier eller virksomhedsudvikling, er jeg her for at skabe resultater sammen med dig.

STIG ULRICHSEN

ENTERTAINMENT RÅDGIVNING