Walkers

UNDER

https://www.youtube.com/watch?v=2Hfl43f58pU&feature=youtu.be

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

Walkers presse
Walkers presse

 For kulturhuse og spillesteder generelt, er 70`ernes danske glamrock-stjerner Walkers, parate til at tænde et danseglad lys for enden af coronamørket.


Walkers vækker stærke minder for dem, der var unge i 70`erne. Her fik orkesteret med Torben Lendager i spidsen mange teenagepiger til at dåne med hits som “Marry Me,” “Little Kitty,” “Fire” og “Sha-la-la-la-la.”


Nu melder Walkers sig på ny klar, når Coronaen løsner sit greb i de danske spillesteder.

Besætningen er skiftet ud på flere pladser siden hit-70`erne, men orkesterets stifter Torben Lendager er stadig frontmanden. Han er netop i år ekstra motiveret til at fyre den af, eftersom han 23. april, 2021 runder de 70 år.


- Jeg håber virkelig, at alle scener og spillesteder snart er åbne igen, så alle kan få genetableret et liv, hvor der også er plads til fest og godt humør, god musik og livlig dans. I Walkers er vi i hvert fald lige så dynamiske som tidligere og klar til at levere vores bidrag til en lidt festligere tilværelse, end vi har været vant til det seneste års tid, siger Torben Lendager.


Walkers blev dannet i Brønshøj i 1968 af Torebn Lendager og de øvrige medlemmer, som var Poul Dehnhardt på trommer, Gert Michelsen på guitar, og Jan Kanstrup hansen på bas.


Orkesteret blev opløst i 1977, da glamrocken havde toppet, men er lejlighedsvis blevet gendannet siden.


Book WALKERS igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.