The Beatles Revival

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

The Beatles Revival: skræmmende tæt på originalerne!


The Beatles Revival (CZ)

 

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange, som ikke nåede at opleve The Beatles live – enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født endnu dengang – er her den ultimative erstatning: Beatles Revival.


Beatles Revival gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun omkring musikken men også i forhold til at bruge originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er afgørende for et totalt autentisk Beatles-image.


Kom med i Beatles Revivals tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne og oplev et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.


Book Beatles Revival igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.Book ABBAcz igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.