Suzi Quatro

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

Suzi Quatro hører blandt de stærkeste kvindelige rockstjerner. Hun er født under det borgerlige navn, Susan Kay Quatro den 3. juni 1950 i Detroit i USA.

 

1974 var hendes største år med monsterhitsene 'Devilgate Drive' og 'The Wild One', i sidstnævnte fortalte hun kort sin egen historie om den lille, vilde pige, som ikke ville dikke-dikke og strikke, men spille rock og rul og gå i byen med drengene.

 

I 1978 fik hun endnu et kæmpehit med 'If You Can't Give Me Love', og i 1979 et kæmpehit i hjemlandet USA, som ellers ikke havde været oppe at ringe over hendes musik, med 'Stumblin In' - en duet med Chris Norman, den daværende forsanger i Smokie. Hun er også kvinden bag hits som 'She's In Love With You', '48 Crash' og mange flere.

 

Suzi Quatro er et af de 70'er fænomener, som bliver ved med at dukke op i det ny årtusinde. Men Quatro er ikke på en reunion tour og hænger ikke fast i fordums store tider.

 

Suzi har været aktiv i over 40 år; men formår stadig med sin karakteristiske hæse stemme at nå langt ud over scenekanten.

 

Suzi Quatro levere en rock koncert på allerhøjeste niveau, med nerve og indlevelse, der viser hendes ægte, energiske og sveddryppende kærlighed til Rock`n Roll. Og ja, læderdresset er ikke gemt væk endnu.


Book Suzi Quatro igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.


Læs mere om Suzi Quatro!