Slade

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

Slade er en af de ultimative legender indenfor popmusik og er absolutte ikoner indenfor glam-rock moden. Deres sange, plader, image og adskillige TV-optrædener har efterladt et uudsletteligt mærke på det pladekøbende publikum – som kræver at ”The show must go on” !


Legenden som til sidst blev Slade blev stiftet da Dave Hill såede de første musikalske frø ved at slutte sig sammen med Don Powell’s band ”The Vendors”. Successen var absolut ikke omgående – men da hitsene kom et efter et, var det som om sluserne åbnede sig – og det resulterede i guld & platinplader og succes og berømmelse verden over.


Dave Hill har altid været øjeblikkelig genkendelig på sin meget farvestrålende tøjstil og hans ligefremme sceneoptræden, mens Don Powells dynamiske og energiske måde at slå trommerne på blev et varemærke for Slade, ligesom den store succes med de klassiske hits som f.eks. ”Merry Christmas Everybody”.


I 1992 besluttede Dave Hill og Don Powell - på opfordring af adskillige promotere fra hele verden – at invitere nogle fortræffelige musikere til at spille sammen med dem og (gen)-dannede så Slade.

Beslutningen fra 1992 om at gendanne bandet og igen tage på turné, har vist sig at være en meget fornuftig og klog beslutning.


Omfattende turnéer, enkelt optrædener i Europa og Skandinavien samt de årlige jule-turneer har bevist Slade’s stadige succes og triumf.


Legenderne fra Slade har flere end 35 hits og et pladesalg op mod 60 millioner gør denne koncert-mulighed til en helt igennem uforglemmelig aften!


Slade bestod dengang af: Noddy Holder – forsanger/rytmeguitarist ... Dave Hill – leadguitarist ... Don Powell – trommeslager samt Jimmy Lea – bassist/violinist/pianist.


Slade består idag af de to originale medlemmer, Dave Hill og Don Powell, samt John Berry og

Mal McNulty.


Book Slade til dit arrangement igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.


Læs mere om Slade!