Brdr. Olsen

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

Vinder af Europæisk international Melodi Grand Prix 2000.

Brødrene Olsen er en af tidens største pop legender herhjemme, med Jørgen Olsen og Niels Olsen.


Gennem 70’erne, 80’erne og 90´erne, har Brødrene Olsen deltaget syv gange i det danske Melodi Grand Prix, og i februar 2000 var der mere end én million seere, som så Brødrene slå de ni øvrige deltagere, med en sang som fængede publikum fra første strofe.

Deres sejr skyldes en sang, simpel men alligevel meget kompleks ”Smuk som et Stjerneskud”. En sang som er Jørgen Olsens hyldest til hans egen kone og den modne kvinde.


I udlandet har Brødrene Olsen også gjort det godt, og har bl.a. fået dobbelt platin i både Sverige og Norge for ”Wings of Love”. I flere af de skandinaviske lande har Brødrene Olsen ligget nummer ét på single- og album-hitlisterne, og i resten af Europa har ”Wings of Love” haft besteget de europæiske hitlister med en utrolig hastighed.


På trods af deres sejr og vidt omfattende berømmelse tager Brødrene Olsen situationen med deres sædvanlige ro – Brødrene har tidligere prøvet både berømmelse og succes. Deres debut album ”Olsen”, udgivet i 1972, solgte mere end dobbelt platin i Danmark. Ligeledes oplevede Jørgen og Noller nogle hektiske år, som teenage idoler, med skrigende fans som mødte dem overalt hvor de færdedes. I 80´erne slog Brødrene for alvor igennem i udlandet, bl.a. Tyskland, Frankrig, Japan og selvfølgelig Skandinavien med hits som ”Marie, Marie”, ”Louise” og ”I Give You All The Love I’ve Got”.


Brødrene Olsen er stadig oppe i fulde omdrejninger og vil hele året kunne opleves ganske som altid rundt omkring på de danske og udenlandske scener.


Book Brødrene Olsen igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.


Læs mere om Brødrene Olsen!