Bonnie Tyler

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

Bonnie Tyler er en af de største walisiske sangere nogensinde, hun har leveret verdenshits som "Total Eclipse of the Heart" og "It's a Heartache". Bonnie Tyler debuterede i 1975. Hendes sangstemme bliver sammenlignet med Rod Stewart og Kim Carnes og Bonnie Tyler bliver omtalt som the 'International First Lady of Rock'.

Tyler’s første mega hits på hitlisterne var I 70’erne med ”It's a Heartache" efterfulgt af "Total Eclipse of the Heart" og "Holding Out for a Hero" som udkom I 80’erne. Begge blev blandt “the best-selling singles of all time” og blev solgt I ca. 6 millioner eksemplarer.


Bonnie Tylers album “Faster Than the Speed of Night” udkom I 1983 og gik direkte ind som nr. 1 på: “UK Albums Chart” som indbragte hende en Guinness World Record for at være den første kvindelige solist der har præsteret dette.


Bonnie Tyler har vundet en Grammy Award og er den første kvindelige kunstner, hvis allerførste album blev nummer et på hitlisterne.


Book Bonnie Tyler igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.


Læs mere om Bonnie Tyler!