Birthe Kjær

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

Birthe Kjær har udover sin flotte og veltrænede stemme en hel særlig udstråling på en scene.


Enhver koncert med Birthe Kjær er en fest. Få sangere tiltrækker så bredt et publikum som Birthe Kjær.


Birthe Kjær giver publikum en oplevelse, der varmer langt ind i efteråret. Birthe Kjær har stemmen, humøret, sangene og evnerne som entertainer, og ”Feel Good Band” bærer hende frem og sørger for den helt rigtige lydkulisse, så publikum kan komme i den helt rigtige stemning, hvor der synges igennem.


Siden Birthe Kjær brød igennem i 1968 med hittet ”Arrivederci Franz”, har hun været på toppen af danskpoppen med landeplagere som ”Sommer og Sol”, "Den knaldrøde gummibåd", "Jeg går aldrig til bal uden trusser" og en lang række andre hits.


Birthe Kjær har sørget for en kompetent backing i form af ”Feel Good Band”. Som består af en rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvebjerg, som gennem årene har spillet i alt fra koncerthuse til revyer, slotskoncerter, musicals og festivaler.


Desuden optræder Birthe Kjær med sine korpiger i medley`er over danske såvel som udenlandske grandprixsange, og det hele bliver blandet med de swingende sange fra hendes seneste album, ”Smile”. Et godt, festligt og alsidigt repertoire. Showet rundes af med Birthe Kjærs version af ”My Way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og karriere.


Book Birthe Kjær igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.


Læs mere om Birthe Kjær!