ABBAcz

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 20633711.

ABBAcz er en af de nyeste bands som vi er begyndt at arbejde i 2016. Et fremragende ABBA band som Stig Ulrichsen fra CB & Ole B. Booking A/S (i midten) klart kan anbefale.

ABBA er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale ABBA.


Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, - og dog….


Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”ABBAcz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger.


Der er 8 optrædende i det høj-energiske show. Foruden ABBA formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med, - og danse !


Der er garanti for genkendelsesglæde når ABBAcz går på scenen.


Book ABBAcz igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.