The Antonelli Orchestra

Har du set Vild Med Dans?

Så har du også oplevet det veloplagte The Antonelli Orchestra, og du ved, at der er lagt op til fest og dans, når de indtager scenen.

 

Orkestret der overkommer alt! De leger med klassikerne. De kaster sig over opgaver, ingen andre tør. Energi, opfindsomhed og mod har gjort The Antonelli Orchestra til folkeeje.

 

Det er kapelmester Claes Antonsen, der har sammensat orkestret. Han er selv en meget rutineret musiker, der har spillet med store danske navne som f.eks. DanseOrkestret, Anne Linnet, Søs Fenger, Jimmi Jørgensen m.fl. Han er også et kendt TV-ansigt, hvor han har medvirket i shows som "Venner For Livet", "Her er Dit Liv", "Klassefesten".

 

I forbindelse med Vild Med Dans har Claes Antonsen fået roser fra BBC Television, der har erklæret, at det efter deres mening er den danske udgave af det akkompagnerende orkester, The Antonelli Orchestra, der med Claes som kapelmester spillede bedst. Det er imponerende, da Vild Med Dans er blevet solgt til mange lande verden over, så der er hård konkurrence blandt orkestrene i hvert enkelt land om at indtage pladsen som det bedste orkester.

 

Så tænk, hvilken oplevelse det ville være at kunne få chancen for at høre dette supergode partyorkester live. Forestil jer, at I indtager pladsen på dansegulvet sammen med alle de dygtige Vild Med Dans-deltagere, mens I bevæger jer til de kendte sange og samtidig nyder musikken.

 

The Antonelli Orchestra er et 10-mands orkester bestående af nogle af Danmarks bedste musikere:

 

Kapelmester/Trommer: Claes Antonsen

Vokal: Nellie Ettison

Mandlige vokaler: Daniel og Mark Linn

Percussion: Jacob Andersen

Bass: Christian Douglas Danstrøm

Guitar: Jacob Gurevitsch

Guitar: Thomas Andersson

Keyboard: Poul Reimann

Sax: Nis Toxværd

Trompet: Anders Gustafsson

 

Bandet kan også bookes sammen med solister som f.eks. Hanne Boel, Peter Frodin, Zindy, Rugsted & Kreutzfeldt, Søren Sko, Thomas Helmig, Søs Fenger, Sanne Salomonsen, Danseorkestret, Medina, Hanne Boel, Lis Sørensen, Erann DD, Anne Linnet m.fl.

 

The Antonelli Orchestra spiller til både firmafester, privatfester, byfester, festivaler og alle former for arrangementer, hvor der ønskes et godt band til at sætte gang i festen.

 

Book The Antonelli Orchestra igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.

 

Læs mere om Nellie Ettison!