Sweethearts

Sweethearts spiller hele året og i hele Danmark. De er klar til at rykke ud til halballer, firmafester, festivaler, kræmmermarkeder, spillesteder, open-air og stort og småt...

 

” åbn jeres hjerter – glem det triste ”

Og det er præcis, hvad der sker, når man i selskab med et af Danmarks mest populære partybands, Sweethearts, bevæger sig ind i et nostalgisk univers af forrygende dansktop-revival.

 

 

Sammen med det farverige og forførende multitalent Pernille Højmark, leverer bandet et uforglemmeligt sceneshow, hvor fest, stemning, humor og kærlighed går hånd i hånd til lyden af Sweethearts’ updatede fortolkninger af gamle dansktop hits.

 

 

Med det platin-vindende debutalbum ” Lyk’lig i en verden af musik” fik Sweethearts hele Danmark til at synge med på numre som ” Flower Power”, ” Smilende Sussi” og ” Rør ved mig”. Albummet ” Lad hele verden danse” fik stemningen til at koge, og gamle kendinge som ” Jeg ringer på fredag”. ” Pas på den knaldrøde gummibåd”, ” Arrivederci Franz” og ” Hvis tårer var af guld ” skrev sig atter ind på hitlisterne, og sikrede Sweethearts platin for anden gang.

 

Sweethearts spiller op til 2 x 60 min. I særlige tilfælde kan bandet overtales til at spille 3 x 45 min.

Sweethearts kan hyres med eller uden eget PA og lys- set up.

 

Sweethearts Akustisk er Sweethearts i sædvanlig opstilling, men i en mere intim og afslappet udgave. Sweethearts Akustisk er velegnet til mindre events, hvor Sweethearts og Pernille Højmarks evner som fortolker er i centrum. Bandet spiller på akustiske instrumenter i et lille og vellydende set - up. Sangene er både de kendte Sweethearts numre, der til lejligheden er ny arrangeret  lette og luftige udgaver, samt mere ukendte sange plukket i Sweethearts omfattende bagkatalog.  

 

En aften med Sweethearts Akustisk giver mulighed for at lytte, lære, synge med og få en svingom....

 

Book Sweethearts igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.

 

Læs mere om Pernille Højmark!