Dodo & The Dodos

Dodo & The Dodos blev dannet i 1986, og de giver stadig hvad de har – på store og små scener.

 

Hvis nogen er i tvivl om Dodo & The Dodos’ plads i danskernes hjerter, skulle de have været på Skanderborgfestival 2012. Da sang folk med på sangene, men de gjorde det vel at mærke også tyve minutter før bandet gik på scenen.

 

Forklaringen er enkel, synes gruppen: »Vi overholder overenskomsten med vores publikum. Vi skal være ydmyge og 110 procent til stede, og har for længst indset, at vores sange ikke længere kun er vores. Hvis vi prøver at køre den hjem på automatpiloten, kommer folk ikke næste gang.«

 

Sange som ’Vågner I Natten’, ’Gi’ Mig Hvad Du Har’ og ’Sømand Af Verden’ har vokset sig større end Dodo & The Dodos. De lever deres eget liv. Det beviser bandet – og publikum – ved hver koncert. Og 1,5 mio. solgte plader siden debuten i 1986 taler deres eget sprog. Dodo & The Dodos er folkeeje.

 

Dodo & The Dodos blev dannet i 1986 af Dodo Gad, Jens Rud, Steen Christiansen, Lars Thorup og Anders Valbro, og har lige siden været et meget populært liveband, der fortsat spiller omkring 50 koncerter hvert år.

 

Dodo & The Dodos består af : Dodo Gad ( voc ) , Jens Rud (voc, guitar)

Anders Valbro ( Guitar ) Steen Christiansen ( Guitar, voc ) Lars Thorup

( Trommer). Dodo And The Dodos er live udvidet med Flemming Muus

Tranberg ( bas ) og Søren Skov ( keybords, voc )

 

Du kan booke to forskellige typer shows. Det ene er til en siddende koncertoplevelse og den anden er en fuld gang i den koncertbrag. Her kan du se en lille teaser for deres akustiske koncerter.

 

Book Dodo & The Dodos igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.

 

Læs mere om Dodo & The Dodos!