Country Sisters

Der står lækre country chicks på menuen, når fem tjekkiske Country Sisters erobrer scenen. Udover at være et smukt syn for måske i særdeleshed de mandlige koncertgængere, så har de De har alle en flot musikkonservatorie uddannels.

 

Country Sisters' leder Sonia siger : "Jeg har været utrolig heldig, når jeg har ledt efter nye bandmedlemmer. Ved hver udskiftning har jeg været heldig at finde en pige med endnu større talent end den foregående. Det har også lykkedes mig at finde en pige, som går godt i spænd med resten af bandet, da det jo er utrolig vigtigt, at vi alle nyder at arbejde sammen".

 

Country Sisters var det første pigeband i Europa, som udelukkende spillede countrymusik.

Den første gang man så bandet på en europæisk scene var i 1989. Siden dengang har de spillet næsten 600 jobs i Europa, og i de senere år har de også optrådt udenfor Europa.

 

Country Sisters er et band med smukke piger, der er usædvanlig musikalske og utrolig dygtige dansere. Country SIsters program er meget bredt sammensat – man vil finde alle stilarter indenfor countrymusik lige fra klassisk country over de sidste nye moderne countryhits, cajun, bluegrass, gospel til rock’n’roll.

 

Country Sisters trådløse lydtransmission til både instrumenter og mikrofoner giver bandet stor bevægelsesfrihed, og sætter dem i stand til at udføre specielle country danseshows på scenen. Denne fordel udnytter bandet til publikums store tilfredsstillelse. Specielt byggede hvide musikinstrumenter, kostumeskift og den tætte kontakt med publikum – gør hele sceneindtrykket perfekt. Country Sisters har i dag 4 solo vocalister, som alle kan spille på mindst 2 forskellige musikinstrumenter, hvilket sammen med ovennævnte gør, at Country Sisters leverer et enestående show.

 

Book Country Sisters igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.

 

Læs mere om Country Sisters!