Jesper Lohmann & CC Rider Band

Jesper Lohmann og CC Rider Band

 

Elvis Presleys bedste numre fortolket af CC Rider Band og Jesper Lohmann, stort orkester og kor.

 

Elvis Presley er nok den største entertainer, verden nogensinde har set. Folk der har oplevet og været til en koncert med Elvis fortæller, at der på magisk vis bredte sig en bølge af varme og kærlighed i rummet.

 

Han var ”Just A Big Hunk Of Love”, og hans musik og sange, der spænder fra svedig Rock'n'Roll til storladne ballader, er i al sin enkelthed indbegrebet af, hvad god underholdning og entertainment skal indeholde.

 

Elvis has left the building… Han er ikke mere hos os, men hans musik lever i bedste velgående og fremstår med en power, elegance og sjælfuldhed, som er uovertruffen. Vi slår dørene op til en 2 timer lang koncert med det bedste fra Elvis' repertoire. Den store lyd og de musikalske arrangementer er inspireret af de legendariske Las Vegas Shows og Elvis Live From Hawaii fra 70'erne.

 

Jesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger. Han backes op af et 18 mand stort orkester, CC RIDER BAND, under ledelse af den erfarne og kyndige kapelmester Peder Kragerup.

 

Så velkommen til en stor aften, med stor musik og stor lyd.

 

"Without a song

The day will never end

Without a song

The road will never bend

Without a song

The man ain't got a friend

without a song"

 

Kort sagt: JUST A BIG HUNK OF LOVE!

 

Book Jesper Lohmann & CC Rider Band igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.