Ghita Nørby & Lars Hannibal

UNDER

HOLDNING!

AKTUELLE KONCERTNAVNE!

Velkommen til Stig Ulrichsen Entertainment A/S!

En verden fuld af den bedste kvalitets underholdning. Her kan du booke de bedste og største koncertnavne, både fra Danmark og resten af verden.

Kontakt os på tlf. 86435600.

Ghita Nørby og Lars Hannibal

i

ORD OG TONER


En aften hvor Danmarks store skuespiller Ghita Nørby, der netop har fejret sin 80 års fødselsdag, bla. vil læse nogle af hendes favorit eventyr af H. C. Andersen , fortolke Jeppe Åkjærs smukke sange og de underfundige og livskloge fabler af La Fontaine, i Johannes Møllehaves sprudlende oversættelse.

Guitaristen Lars Hannibal vil skabe laguner til eftertænksomhed med smukke og populære toner fra det klassiske guitarrepertoire. Undervejs samtaler Ghita og Hannibal om nogle af de aktuelle temaer der optager dem indenfor kunst og kultur.

Eventyrene, fablerne, de små anekdoter og historierne fra et langt liv med teater, film og TV serier  formidles til publikum i en intens og intim atmosfære, hvor man fornemmer deres årelange venskab.


Nordjyske skrev i august 2014 blandt andet følgende under overskriften:


Stærkt møde med to stærke solister!


”Ghita Nørby præciserede i sine kommentarer eventyrenes, dyre-og planteverdenens forhold til menneskeverdenen og tilnærmelsen til den menneskelige erfaring. Og H.C.Andersen lader sig irritere over sladderens nyfigenhed og over indesluttethed og træghed. Hans helte er den lille høne og rosenhækken. I sen fængslende oplæsning fik Ghita Nørby netop disse sider i eventyrene frem.

Lars Hannibal er i dag en af vores betydeligste klassiske guitarister. I hans version af Bach`s gavotte og i moderne brasiliansk guitarmusik fornam man den forfinede klangskønhed, den rytmiske umiddelbarhed og den udtryksmæssige spontanitet i hans fortolkninger.

Totalindtrykket af aftenen i den stopfyldte kirke var meget stærkt. Forløbet blev endnu engang en ubetinget kunstnerisk sejr for de to solister” Nordjyske Tidende


Book Ghita Nørby og Lars Hannibal igennem CB & Ole B. Booking på tlf. 20 633 711.